17 januari 2009

HedKandi Lounge 2009 HEDK086

Title: Kandi Lounge
Label: Hed Kandi
Release Date: 19/01/2009
Genre: Lounge
tracks:

CD1:
1. Frankie Valli & The Four Seasons - Beggin' (Pilooski Re-Edit)
2. Sepalot Feat. Ladi6 - Go Get It
3. Soopasoul - Brand Nu
4. Mr. Scruff - Kalimba
5. Kraak & Smaak Feat. Ben Westbeech - Squeeze Me
6. T Ski Valley - Catch The Beat (Dimi's & Mousse T.'s Old School Mix)
7. The Super Phonics - Dial L For Love
8. Belleruche - Anything You Want (Not That)
9. Central Avenue Feat. Caterina Rea & Simon Green - Keep Me Coming Back (D3's Historic Remix)
10. DJ Mujava - Township Funk (Crazy P Remix)
11. Lykke Li - I'm Good I'm Gone (Fred Falke Remix)
12. Kish Mauve - Lose Control (Fred Falke Mix)

CD2:
1. Roisin Murphy - Let Me Know
2. Munk Feat. Asia Argento - Live Fast Die Old (Maral Salmassi & Zero Cash Remix)
3. The Sunburst Band - Fashion (Joey Negro Club Mix)
4. Crazy P - Lie Lost (Maurice Fulton Remix)
5. Diesler Feat. Katie Miller - Carla's Beat
6. Bennson - Can't Get Enough
7. Love Over Money - Keep On
8. Reel People Feat. Tasita D'Mour - Anything You Want
9. Sistars - Inspirations (Innocent Sorcerers Remix)
10. Muzzaik Feat. Virag - Our Girls
11. Diplo - Blow Your Head (Eli Escobar Remix)

download from: rapidshare or torrent

Fiscus doet greep naar pokerwinsten

2009-01-16
Door: Jouke Schaafsma

AMSTERDAM - De Belastingdienst heeft de jacht geopend op pokerwinsten via internet. De fiscus heeft de internetaliassen achterhaald van de pokeraars en roept ze nu per brief op te betalen.

Het gaat naar schatting om vele miljoenen euro's aan misgelopen heffingen. De pokerspelers die op internet actief zijn krijgen wel een speciale behandeling. Ze mogen van de fiscus de inzet in het spel aftrekken van de winst. Alleen over het restant zijn ze dan geld verschuldigd.

De Belastingdienst laat weten 'enkele tientallen' brochures en aangiftebiljetten te versturen. "Wij kunnen geen uitspraken doen over wie we de folders sturen, dat is Everest Poker onderdeel van onze controlestrategie", laat een woordvoerder weten.

Professionals
Internetpoker is volgens 's werelds grootste aanbieder Pokerstars in Nederland van zeer grote omvang. Naar schatting enkele honderden spelers kunnen er bovengemiddeld goed van leven. Ook advocaat mr. Frans Duynstee, gespecialiseerd in fiscaalrecht en kansspelen, schat dat het in ons land om dergelijke aantallen (semi-)professionele spelers gaat.

"Bekend is dat dit soort pokeraars tussen de 2,5 tot 5 ton in euro's per jaar winst maken met het pokeren op internet", zegt Duynstee die zelf tegen de veertig pokerprofs vertegenwoordigt. "Ruim vijftien hebben er al een brief gehad. Het is voor het eerst dat ze nu op deze manier door de fiscus worden benaderd. Een wetswijziging van afgelopen november speelt daarbij mee."

Volgens Duynstee heeft de fiscus niet de beste kaarten op hand. Hij adviseert cliƫnten zeker niet zonder meer te betalen. "Voor heffing van de kansspelbelasting moet de fiscus volgens ons bij de aanbieders van het spel zijn en niet bij de spelers", zegt Duynstee. Onder pokeraars is grote verbazing ontstaan over het feit dat de Belastingdienst hun identiteit heeft achterhaald. Zo zijn hun gegevens in principe alleen bekend bij de in het buitenland gevestigde aanbieders van het pokerspel.

Duynstee vindt het ook opmerkelijk dat in de brief en de brochure van de Belastingdienst met geen woord wordt gerept over het feit dat het spelen van poker op internet in Nederland verboden is. "Hiermee wekken ze de indruk dat het in feite gedoogd wordt."

Spelers die hier echter op worden gepakt, hangt volgens de wet een boete van duizenden euro's boven het hoofd. De Belastingdienst laat weten hier mogelijk in een volgende folder wel op te gaan wijzen.

bron: Telegraaf, www.telegraaf.nl